[ToX] Regulament Staff

In jos

[ToX] Regulament Staff Empty [ToX] Regulament Staff

Mesaj Scris de ValyXD la data de Vin Noi 25, 2016 11:44 pm

Regulamentul Serverului de Minecraft TOXIC.CRAFT

            Mai jos gasiti setul de reguli ce trebuiesc respectate de catre toti membrii grupurilor de staff sau donator ce pot provoca daune sau abuzuri jucatorilor sau serverului nostru de Minecraft TOXIC.CRAFT Acest set de reguli poate fi schimbat sau i se pot aduce modificari in orice moment, iar cei in cauza au obligatia de a-l citi mereu.


1.  Nu aveti voie sa abuzati de grad(exemplu: fara fly, vanish, god, etc la pvp). (Inclusiv donatorii) Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu remove sau downgrade si suspend dupa gravitate.

2.  Nu aveti voie sa favorizati jucatorii ( exemplu: datul de iteme sau construitul pentru ei). (Inclusiv donatorii). Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu downgrade si suspend 1-3 zile.

3.  Nu aveti voie sa organizati eventuri fara aprobarea unui Administrator. (Inclusiv donatorii). Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu downgrade si suspend 3 zile.

4.    Nu aveti voie sa injurati, sa ignorati, sa jigniti sau sa profitati de jucatori, de asemenea adresarea acestora cu „ba” sau „ma” pe chatul serverului. (Inclusiv donatorii). Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu remove permanent sau downgrade dupa gravitate.

5.    Nu aveti voie sa preluati donatiile. Daca un jucator vrea sa doneze aveti datoria de a instiinta un Administrator. (Inclusiv donatorii). Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu remove si ban permanent.

  6.  Nu aveti voie sa dati contul de STAFF altor persoane. Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu remove.

  7.  Nu aveti voie sa banati sau sa bagati jucatorii la jail fara dovezi. Acelasi lucru este valabil si pentru comenzile kick si mute. (Inclusiv donatorii). Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu downgrade si 5 zile suspend.

  8.      Nu aveti voie sa construiti pe mapele de PVP, de exemplu pe mapele de la Survival Games, 1VS1 etc. sau la spawn-ul mini-games-urilor, sub spawn-ul mini-games-urilor, deasupra spawn-urilor mini-games-urilor, fara aprobarea Administratorilor. (Inclusiv donatorii). Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu remove.

  9.  Membrii staff cu acces la gamemode 1 nu au voie sa faca team cu jucatorii sau cu alti membrii staff. Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu wipe la contul jucatorului cu care a fost facut team-ul si sanctionarea membrului staff cu 3 zile suspend.

Conducerea serverului play.addicted2.ro poate lua decizii in afara regulamentelor, atunci cand se urmareste buna functionalitate a serverului.Orice dauna/paguba adusa serverului, atat financiara cat si tehnica, orice stricaciune, orice cladire sau constructie demolata sau griefata in mod intentionat pe serverul TOXIC.CRAFT duce la scoaterea gradului FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU SANSA DE RECUPERARE A ACESTUI
avatar
ValyXD
Admin
Admin

Mesaje : 9
Points : 961
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/11/2016
Varsta : 17
Localizare : nimic

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum